Oli de coco, una aposta segura per nodrir pell i cabells

Ja sabem que el oli de coco es un ingredient nutritiu, hidratant, i 100% natural. Però sabies que els seus usos son múltiples ? Es pot fer servir com a crema hidratant per al cos i la cara, com a bàlsam labial, com a removedor de maquillatge, o en cura del cabell, ja que permet enfortir la fibra capil·lar. L’oli de coco es fa sòlid per sota de 23° C, però al aplicar-lo amb els dits, el calor del cos ho fa fondre en un líquid suau, i es ideal per nodrir la pell i protegir-la del fred.  Si no vols atrevir-te a usar l’oli de coco pur, aquestes productes contenen coco com a ingredient principal.

oli-de-coco

 

MARC JACOBS BEAUTY UNDER(COVER)

Aquesta base prepara la pell per rebre el maquillatge creant una superfície llisa i en perllonga la durada. La seva fórmula a base de coco crea una barrera natural, rica en vitamines, entre la pell i el maquillatge. Els ingredients de la fórmula permeten que la pell respiri.

marc-jacobs-beauty-undercoverFont de la imatge

 

TOO COOL FOR SCHOOL COCONUT SUGAR FACE SCRUB

 Exfoliant + Hidratant + Nutritiu. Un producte facial tridimensional amb els beneficis d’un exfoliador i d’una màscara en una sola aplicació. El sucre de coco utilitzat en aquest producte facial és un exfoliant natural extret de la saba de les flors de coco.

too-cool-for-school-sugar-facial-scrubFont de la imatge 

COCO & EVE, LIKE A VIRGIN hair mask

La seva fórmula encapsula els agents hidratants a la cutícula dels cabells per donar resplendor, mentre es repara el cabell en profunditat. Torna a donar vida als cabells secs i danyats, i els repara en profunditat per fer-les lluir sans i brillants.

coco-and-eve-like-a-virginFont de la imatge

 


 

El cactus, l’última tendència per hidratar la nostra pell

El cactus no es la primera planta en la que pensem al moment d’hidratar la nostra pell, non obstant les seves capacitats d’auto-hidratació en els climes àrids la converteixen en un aliat important per la nostra pròpia hidratació cutani.

Aquesta planta ara és reconeguda per ajudar a la pell a retenir la hidratació i a millorar la seva textura general, obtenint així una pell suau i llisa. Tots els tipus de pell poden beneficiar-se de un producte cosmètic amb cactus. La pell seca i deshidratada aprofitarà els electròlits del cactus que contenen aigua, i la pell propensa a l’acne pot beneficiar-se de les propietats antibacterianes de l’oli de cactus. Mentrestant, les persones amb pell sensible poden beneficiar-se de les vitamines i nutrients calmants de l’oli de cactus.cactus-flower

KIEHL’S CACTUS FLOWER MIST

Kiehl’s ha fet de la flor de cactus l’ingredient principal del seu producte “Cactus Flower mist”. La resistent flor de cactus floreix en el desert, en condicions extremes de sequera i és ric en aminoàcids, vitamines B i minerals, com el calci, el magnesi i el ferro.

kiehls-cactus-flower-hydrating-mistFont de la imatge

 

BOSCIA, CACTUS WATER MOISTURIZER

Boscia utilitza l’aigua del cactus anomenat “Reina de la Nit” en el seu producte hidratant “Cactus Water Moisturizer”: aquesta crema de rápida absorbcio ajuda a millorar els nivells d’humitat de la pell.

boscia-Cactus-Water-Moisturizer

 

KAHINA GIVING BEAUTY, Prickly Pear Seed Oil Rollerball

Per la marca Kahina giving Beauty, es l’oli de cactus que va ser utilitzat per la creació del tractament del contorn dels ulls “Prickly Pear seed Oil”, i més específicament l’oli de llavors de figa de moro. Enriquit amb aminoàcids i antioxidants, aquest tractament lleuger afavoreix la reducció d’ulleres i de la inflor de la zona del contorn dels ulls.

oli-figa-de-moro-kahina-giving-beautyFont de la imatge

 

R.G.